Bulls

Bulls

Materiaal informatie over Dartborden:

Dartborden zijn gemaakt van sisal (Let op: geen paardenhaar!). Sisal is een plantaardig product; de lange vezels van de bladeren worden na drogen in bossen bij elkaar verbonden en omwikkeld met tape. Hierna worden ze gesneden tot schijven. Deze schijfjes worden op een houten plaat gelegd en samengeperst met alle vezels naar boven gericht. Om het geheel komt een stalen band. Omdat het geheel uit naar voren gerichte, zeer dunne vezeltjes bestaat, kan de dart gemakkelijk het dartbord in. Als de dart uit het dartbord wordt gehaald, trekken de ontstane gaatjes weer dicht als je er een dart naast plaatst.

De metalen cijferring aan de rand van het dartbord is los te halen en verplaatsbaar. Let op: zorg altijd dat de 20 boven een zwart vlak zit. Roteren van de cijferring op het dartbord is aan te raden daar het dartbord slijt -meestal eerst rond de triple 20- om de levensduur van het dartbord te verlengen.

De metalen bedrading die de scorevlakken verdeelt, kan rond of mesvormig zijn; hoe dunner dit metaal, hoe minder kans op bounce-outs. Met name de merken Unicorn, Bulls en Winmau gebruiken deze techniek die ervoor zorgt dat de darter geen bounce-outs meer heeft en dus een optimaal speeloppervlak heeft.

Voor recreatieve dartborden en trainingsdartborden wordt ook sisal gebruikt.

In het topsegment, zoals bij de Bull’s dartborden worden ook standaard professionele ophangsystemen meegeleverd.

Het is erg belangrijk dat je nooit een dartbord nat of vochtig maakt!

 
Weergave: LijstRooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bulls Advantage III
Inclusief gratis rotating ophangsysteem ..
49,95€ Excl. BTW: 41,28€
Bulls Shark Pro
..
37,50€ Excl. BTW: 30,99€