About Us

Dit is de website van dartartikelen

Ons vestigingsadres is: Bunuelstrook 110, 2726 SH Zoetermeer

Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 27272867

Ons B.T.W.-nummer is NL182346936B01

Ons bankrekening is NL03ABNA0893675571 ABN AMRO

Hoe neemt u contact met ons op in verband met vragen over uw bestelling of vragen over een product?

Als u vragen heeft kunt u via mail of de contacteer ons knop ons bereiken.

Per email: info@dartartikelen.com

Per telefoon: 06-26062383

Per brief: De Kroon 5 Swifterbant flevoland

Over communicatie per e-mail

Als u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.

Over communicatie per brief

Als u ons via het web uw postadres meedeelt, kunt u van ons periodieke mailings ontvangen, met informatie over producten en diensten. Als u dergelijke mailings niet wenst te ontvangen, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.

Over communicatie per telefoon

Als u ons uw telefoonnummer meedeelt via het web, zal ons bedrijf u alleen telefonisch contact met u opnemen als dit nodig is om u te informeren over de bestellingen die u on-line geplaatst hebt.

Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde email adres.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde email adres.